За нас

My Rent a Car Varna е новооснована компания с модерна насоченост към нуждите на съвременния клиент. Ако Ви е необходимо превозно средство за разходка, бизнес пътуване, обиколка на страната или от чиста нужда на автомобил за ежедневна употреба ние сме Вашият Rent a car. Фирмата извършва своята дейност основно във Варна и цяла източна България.

Основателите на компанията са с дългогодишен опит в сферата на автомобилизма, което Ви гарантира професионализъм от тяхна страна и спокойствие и гаранция за сигурност за Вас. Фирмата разполага със собствен сервиз, който извършва редовни прегледи и следи за перфектното техническо състояние на автопарка.

Освен това разчита и на денонощна пътна помощ във всяка точка на страната. Основната цел на My Rent a Car Varna е да осигури на своите клиенти лекота на шофирането, комфорт на пътниците и безаварийно пътуване, съпроводено с отлично обслужване.

Предлагаме Ви разнообразен набор от автомобили, които могат да задоволят всеки каприз. Главна идея е да Ви предложим автомобил, който друга компания няма как да Ви осигури. Това ще направи наемането на автомобил едно уникално и незабравимо изживяване. В същото това време се стараем да предложим най-доброто качество на разумна цена.

Нашият екип е на разположение на своите клиенти по всяко време на денонощието. Извършваме доставки в удобно време и място, според желанията на клиента – например летище, хотел,офис, дори и пред вашия дом. Като нова компания сред силна конкуренция се стараем да сме отлични в работата си, клиентите винаги да са доволни и да се отличаваме с професионализъм и специално отношение към всеки един клиент.

Rent a car car-ico